Om

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg heter Ine Rossebø Knudsen og er en 21 år gammel skriveentusiast, som også elsker å lage mat. For tiden er jeg kommunikasjons- og medierstudent ved UiA i Kristiansand. Som student har man som regel et lavt matbudsjett, og man får seg ofte en god venn i frossenpizza og suppeposer. Lettvinte løsninger er jeg en stor fan av, men jeg ønsker også å spise god, næringsrik mat under min studietid. Og du, hvor digg er det ikke å kunne si at man har laget maten helt fra bunn av?

Så jeg er altså her for å dele tips, triks, erfaringer og oppskrifter som jeg støter på i matveien under min tid som student. Jeg er langt ifra noen masterchef, men det tror jeg heller ikke at man trenger å være for å kunne lage et vellykket, næringsrikt og billig måltid.

Hvorfor akkurat Torotastic tenker du kanskje? 

Tanken med denne bloggen var i utgangspunktet å «piffe» opp diverse posemiddager fra Toro til å bli mer spennende. For et fint konsept for en studentvennlig matblogg, tenkte jeg. Det jeg fort fant ut av var at hjemmelaget mat er mye bedre på alle mulige måter, og jeg har det mye morsommere med å lage mat fra bunnen av. Navnet Torotastic ble likevel hengende med.

Ønsker du å vite mer om meg kan du besøke www.inesitinerary.com

Håper du ønsker å følge meg!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s