Fiskegrateng med holiday dipmix

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var på tide med en repost av den beste fiskeretten jeg lager. Nå med Maaruds holiday dipmix. Så godt! Denne gangen laget jeg den også i et vaskeekte studentkjøkken, så om ikke det sklir rett inn i Torotastic-temaet, så vet ikke jeg. Servert med fullkornsris med quinoa er den en god og mettende fiskemiddag med masse grønnsaker. En fiskegrateng som denne har du aldri smakt før, tørr jeg å påstå. Give it a go og fortell meg hva du synes!

Ingredienser

  • Ca 400 gram hvit fisk
  • Et par gulrøtter
  • 1 paprika
  • 1/2 til 1 blomkålhode
  • 1/2 purreløk og/eller rødløk
  • 1 boks creme fraiche
  • 1 boks krydderkremost
  • 1 pose holiday dilmix
  • Ost til topping
  • 1 ts srirachasaus (kan sløyfes)

Fremgangsmåte

  1. Kutt opp grønnsakene og fisken i små biter og ha dem i en form.
  2. Bland sammen creme fraiche, kremosten og dipmixen.
  3. Bland dette inn i formen.
  4. Topp med ost og stek i ovenen på 200 grader i 30-40 min.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s