Quesadlillapai

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne paien er inspirert av min fellow matblogger Sunn Studentmat. Brigitte har drevet instagramkontoen med samme navn noen år nå, og nå har hun tatt steget inn i bloggverdenen. Det kan man jo bare heie på!

Med noen justeringer lanserer jeg samme pai som Birgittes som en quesadillapai. En cheesy himmel med herlig tacosmak. Helt nydelig til både hverdags og i helgen.

Jeg lagde paien i en liten form. Bruker du en vanlig form må du doble oppskriften.

Ingredienser

  • 1 kyllingfilet
  • 1/2 paprika
  • Litt purreløk
  • 1 egg
  • 1/2 boks kesam
  • ca 100 revet ost
  • Tacokrydder (ca 1/2 pose)
  • 3 lomper

Fremgangsmåte

  1. Kutt kyllingfileten i biter og stek den i tacokrydder. Riv gjerne de ferdigstekte kyllingbitene i strimler med to gafler.
  2. Legg lompene slik at de dekker paiformen.
  3. Kutt opp paprika og purre og ha i formen sammen med kylling.
  4. Bland sammen kesam, egg og ost og ha over formen.
  5. Stek i 20 min på 225 grader.
  6. Server med salsa, rømme og guacamole.

Tips! Hvis du er lei av taco meg her og der kan du kutte ut tacokrydderet og heller ha en halv pose med holiday-dip i kesamblandingen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s