Lasagne med squash og cottage cheese

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne oppskriften er inspirert av Linda Stuhaug sin squashlasagne, men den er tilpasset til en mindre form og er noe forenklet. Den er full av grønnsaker og kan fint gjøres som en vegetarrett om man sløyfer kjøttet. Linser kan for eksempel være et fint alternativ til kjøttdeig.

Ingredienser (2 porsjoner):

200 g kjøttdeig
1 løk, hakket
2 fedd hvitløk, finhakket
1 paprika, hakket
½-1 boks hakkede tomater
1 ss tomatpure
½ boks cottage cheese
salt og pepper
½-1 squash
ca 50-100 g ost

Fremgangsmåte

  1. Steik løk, hvitløk og paprika i en panne til løken er blank. Tilsett kjøttdeig.
  2. Tilsett hakkede tomater og tomatpure. Småkok til en fyldig kjøttsaus og smak til med krydder.
  3. Høvle squashen med ostehøvel. Legg deretter tomatsaus, squash og cottage cheese lagvis i en ildfast form, Avslutt med tomatsaus og ost på toppen.
  4. Stek midt i ovnen i ca. 20 minutter på 180 grader.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s