Beef & Broccoli – studentversjon

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så enkelt og så godt! Dette er studentversjonen av den klassiske kinesiske retten biff og brokkoli. Da velger man heller kjøttdeig for en billigere versjon. Det blir skikkelig mumsemat som man kan kose seg med både til hverdags og til fest. Perfekt i lunsjboksen dagen etter er retten også.

Ingredienser (4 porsjoner)

  • 1 brokkoli
  • 1 vårløk
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 pakke kjøttdeig
  • 5 ss soyasaus
  • 5 ss oystersaus
  • 2 ss honning
  • 1 ss sesamfrø (kan sløyfes)
  • Ris

Fremgangsmåte

  1. Kok ris til fire.
  2. Ha litt olje i en panne og stek kjøttdeig sammen med hvitløk.
  3. Kutt brokkoli i små buketter og ha i pannen.
  4. Bland sammen de våte ingrediensene og hell de over i pannen.
  5. Når det har putret i noen minutter har du over kuttet vårløk.
  6. Server med et dryss sesamfrø.
Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s