Asiatisk Taco

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

«Peanøtter i taco?!?», bryter Matias ut idet jeg legger posen i handlekurven. «Man har ikke peanøtter i taco?!». Åjoda, i denne tacoen har man faktisk det. Til og med sprøstekt løk!

Jeg har blitt helt hekta på denne tacoen eller wrapen som har en asiatisk vri. Av og til er det jo gøy med litt nye smaker. Denne taco-varianten har mye crunch og er virkelig frisk og god. Sunn er den også. Jeg har fått høre at den på kokkespråket bare kalles taco-ish, haha. For det er jo ikke helt taco, men likevel ganske nære. Test det ut og fortell meg hva du synes! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ingredienser

  • 1 boks linser eller en pakke valgfri kjøttdeig.
  • 1 pose blue dragon hoisin woksaus.
  • 1 paprika
  • 1 gulrot
  • 1/2 agurk
  • 1 løk
  • Sprøstekt løk
  • Peanøtter
  • Frisk koriander
  • Hvitløksdressing
  • Tortillalefser

Fremgangsmåte 

  1. Bruker du linser har du linsene og woksausen i en gryte samtidig, og gir det et oppkok. Bruker du kjøttdeig steker du denne før du har over woksausen.
  2. Skjær alle grønnsakene i strimler.
  3. Ha alle ingrediensene i en tortillalefse, som på vanlig taco-vis.

 

Enkelt og greit!

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s