Crispy Fullkornstorsk med Pasta og Sitronsaus


I dag falt middagsvalget på den crispy findustorsken vi har hatt i fryseren i en evighet. Jeg har lenge hatt skikkelig motforestillinger mot å spise denne fisken (bare fordi jeg ikke har hatt særlig lyst på den), så det måtte noe nytt og spennende til for å få i meg denne torsken. Da jeg så Trines Matblogg sin oppskrift på Pasta Al Limone, tenkte jeg at dette kunne være et godt og friskt tilbehør – og gjett om det var godt!

Jeg har ikke fulgt oppskriften til punkt og prikke. Jeg brukte for eksempel verken persille eller parmesan i sausen, men strødde litt finhakket vårløk over da retten var ferdig. Anbefales!

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s