Hvitløk- og chilismør


Smakstilsatt smør kan brukes til så mangt. Det kan brukes til å steke diverse kjøtt og fisk med, det kan smøres på brød og egentlig brukes i alt som man føler at trenger en ekstra liten piff. Det er superenkelt å lage kryddersmør hjemme, og jeg har spesialisert meg på hvitløk- og chilismør. Mine to favoritter!

Ingredienser

  • 2 ss margarin
  • 2 ss mykt smør (softflora, bremykt, brelett osv.)
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 ts tørket chili
  • En klype salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. Smelt margarin og bland inn det myke smøret.
  2. Press hvitløksfeddene og rør inn krydderet.
  3. Sett kaldt til smøret har stivnet.
Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s