Svin i pita

Denne middagen krever i grunnen ingen oppskrift, men jeg stikker likevel innom for å gi dere et lite middagstips. I går hadde vi svinestrimler med grønnsaker og karridressing i pitabrød, og det var så godt! Jeg stekte svinestrimler som jeg krydret med salt, pepper og 1 ts hjemmelaget tacokrydder, og hadde de i pitabrød sammen med ost, løk, paprika, isbergsalat, agurk, mais og karridressing. Et lite tips er å varme pitabrødene i brødrister i stedet for i ovnen. 

Karridressing

  • 1 ss lettmajones
  • 3 ss ekstra lett rømme
  • 1-2 ts karri
  • 3 ss sweet chilisaus
  • Litt salt og pepper



Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s