Hjemmelaget moussaka

IMG_1075

Ingredienser (1 liten form)

Tomatsaus

  • 1/2 pakke kyllingkjøttdeig
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 2 ss tomatpuré
  • 1 gulrot i små biter
  • 1/2 finhakket løk
  • 1 fedd finhakket hvitløk
  • 1 ts sukker/sukrin
  • Basilikum, oregano, timian

Ostesaus

  • 3 poteter i tynne skiver
  • 2 ss smør
  • 2 ss hvetemel
  • 3 dl melk
  • 1 klype muskatkrydder
  • 1 dl revet ost
  • Ost til å ha på toppen

Fremgangsmåte

  1. Stek kyllingkjøttdeig og ha i gulrot, hvitløk og løk.
  2. Når løken er blank har du i tomatene og tomatpuréen.
  3. Smak til sausen med krydder.
  4. Hvit saus lager du ved å smelte smør, ha i melet og vispe inn melken.
  5. Tilsett krydder og ost.
  6. Legg tomatsausen over i en form, og ha den hvite sausen over.
  7. Legg potetene over den hvite sausen, og strø over ost.
  8. Stekes på 200 grader i ca 30-40 min.
Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s