Chunky Pastasaus // Middag til 26 kr

Processed with VSCOcam with f2 preset

Pastasauser må være noe av det morsomste man kan lage. De kan være hvite, røde, grønne, med biter, uten biter og på akkurat den måten du vil ha det. Den oppskriften jeg skal vise i dag, er super for de som er på farta, og bare vil kutte opp grønnsakene så fort som mulig.

Dette trenger du (2 Porsjoner)

  • 1 boks hakkede tomater 4 kr
  • 1/2, liten boks (Ca 3 ss) Tomatpuré 3 kr
  • 1/2 pakke kyllingkjøttdeig 8 kr
  • 1 gulrot 1 kr
  • 1 løk 1 kr
  • 1 fedd hvitløk 1 kr
  • 1/2 paprika 3 kr
  • Ca 1/2 pakke fullkornspasta 5 kr
  •  Diverse krydder (f.eks. salt, pepper, basilikum, timian, oregano)

Fremgangsmåte

  1. Kutt opp grønnsakene i passe store biter. Hvitløken kan finhakkes.
  2. Stek kyllingkjøttdeig, og ha i løk, hvitløk og gulrot når kjøttdeigen er gjennomstekt. La det surre til løken er blank.
  3. Ha det over i en kjele sammen med tomatene og tomatpuréen. La det småkoke i ca 15 min.
  4. Husk å sette på pastaen!
  5. Ha i paprika mot slutten av koketiden, og smak til med krydder.
Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s