Torsk med sursøt saus

IMG_0495

Stikker bare innom for å gi dere et raskt, sunt og godt middagstips. Dere har sikkert fått med dere at jeg liker å få ny inspirasjon når det kommer til det å spise fisk, og her om dagen snublet jeg over en oppskrift med stekt torsk og sursøt saus. Det var superenkelt og kjempegodt!

Ingredienser (2 porsjoner)

  • 1 glass Sweet & Sour-saus
  • 3-4 torskefileter
  • 2 ss sennep
  • 2 ss hvetemel
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 0.5 ts chilikrydder
  • Gulrot
  • Løk
  • Paprika
  • Brokkoli
  • Ris

Fremgangsmåte

  1. Sett på ris.
  2. Kutt opp grønnsaker og wok de lett på pannen. Ha de over i en egen kjele med sausen, og la det stå på svak til middels varme. Sausen trenger bare å bli varm.
  3. Smør torskefiletene inn med sennep.
  4. Bland salt, pepper, chilikrydder og hvetemel på en tallerken, eller vid skål og snu torsken i blandingen.
  5. Stek torsken i smør, ca 2-3 min på hver side.

IMG_0490

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s