New York – Shopping

Jeg tror ikke vi gikk en eneste dag uten å shoppe litt i New York. Vi gikk til innkjøp av litt billige designervarer på outlet, julegaver, sminke, undertøy, sko, klær og ellers alt vi hadde lyst på. Alle tre hadde visst om denne turen ganske lenge, så vi hadde fylt opp sparebøssa til randen. Vi er med andre ord like flinke til å shoppe, som vi er til å spise. Her kommer stedene hvor vi handlet!

KJØPESENTRE OG SHOPPINGGATER

Woodbury Common Outlet

Woodbury Common Outlet ligger ca en time fra New York City, i New Jersey og det koster ca 40$ for voksne å ta bussen ut dit. Bussbillettene kjøper du på busstasjonen på 8th avenue. Outletet har 220 butikker og er utformet som en landsby, delt inn i forskjellige seksjoner utifra farge (på kartet). På forhånd er det lurt å printe ut et kart over outletet for å få oversikt over hvilke butikker man vil besøke. For oss som kun brukte én dag på Woodbury, måtte vi finne oss noen buttikker hver, for vi hadde ikke tid til alle. Når du kommer til outletet er det lurt å ta en tur i informasjonen for å få med seg en VIP Cupon Book, som gir deg ekstra avslag i noen butikker! Mamma hadde besøkt Woodbury i fjor, men hadde hørt fra en hun kjente at prisene hadde gått mye opp, så vi hadde ikke de største forventningene da vi satte beina i landsbyen. Vi ble imidlertid positivt overrasket og kom hjem etter mange timer, med et stort antall poser.

IMG_7357 IMG_7360 IMG_7366_2 IMG_7370_2 Processed with VSCOcam with f2 preset

Outletet har også en food court, om du blir sulten i løpet av shoppingrunden.

Century 21

Century 21 er litt som et outlet i amerikansk kjøpesenterform, hvor du ikke finner butikker i egne rom, som i Norge, men mer i avdelinger. Det finnes flere Century 21 på manhattan, så det er ikke vanskelig å komme seg hit. Senteret fremsto for meg som litt rotete, men her kan du absolutt gjøre noen kupp. Det ble altså med noen ting hjem herfra, også.

Bloomingdales

Macy’s og Bloomingdales kan ligne mye på hverandre. De er store sentre med eksklusive varer, hvor alt er linet opp på rekke og rad. Oda ville på Bloomingdales for å kjøpe seg en Canada Goose jakke, så det finner du altså her. Jeg fant en superfin ballkjole, som jeg prøvde på, men.. jeg skal jo ikke akkurat på noe ball i nær fremtid, så den ble hengende igjen. Her er også butikkene mer i avdelinger, og etasjene er delt inn i kategorier som sminke, dameklær og herreklær. På Bloomingdales gikk det også ann å hente avslagskuponger. Bloomingdales finner du også flere steder på Manhattan.

IMG_0112_2 IMG_0113_2 IMG_0114_2 IMG_0118_2

Macy’s og Herald Square

Macy’s en en svær departmentstore over hele 8 etasjer. Det er reklamer for Macy’s Herald Square på omtrent alle busser, så det er tydelig at dette er et populært sted.The Blow Dry Bar ligger i et lite hjørne av Macy’s, og her er det verdt å ta en tur om du vil piffe opp hårsveisen litt. Jeg krøllet håret før vi skulle spise middag på TAO, og ble veldig fornøyd. På Herald Square finner du også Victoria’s Secret sin flagshipbutikk, og den er svær! Rundtom her ligger det også et hav av andre butikker.

Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset

Fin og fjong!IMG_0072_2 IMG_0073_2

Dette er en BH til 1500kr, så den måtte tas bilde av.

5th Avenue

5th Avenue er en av NYC’s fineste shoppinggater. Her finner du mange av de store kjedene, som Apple og Nike sine flagshipbutikker og et hav av andre butikker. På Abercrombie og Fitch fikk vi i tillegg ta bilde med en muskelfyr, som sto og flottet seg. For en jobb, sier jeg bare.. Det var også Veteran Day da vi var på 5th avenue, så vi fikk med oss parader og litt av hvert.

IMG_0246_2 IMG_0249_2 IMG_0252_2 IMG_0244_2 IMG_0229_2

BUTIKKER SOM DET ER VERDT Å TITTE INNOM

Sephora

Et sminkeparadis uten like. Her går du inn og kommer ut igjen som en litt fattigere student – uansett. Klarte å plukke med meg en del nyttige og unyttige ting herfra.

Victoria’s Secret

Superfint og superdyrt undertøy finner du her. I tillegg kan du bli målt for å finne rett størrelse, og servicen er nesten litt i overkant bra. Det er tydelig at måledamene får provisjon, for å si det sånn. I tillegg til undertøy, finner du også både nattøy og sminke på Victoria’s Secret.

Forever 21

Endelig en litt billig butikk! Forever 21 minner meg litt om en svær BikBok-butikk, men med billigere priser.

Footlocker 

Joggesko og sneakers kjøper jeg som regel i utlandet, og foolocker har et bra utvalg av de fleste merkene!

Aeropostale

Her hadde jeg aldri vært før, men lillesøster fortalte meg at Aeropostale var på alle youtubere sine lepper. En butikk som var litt som en blandig av BikBok og Abercrombie & Fitch!

Håper dere likte innlegget, selv om det ikke handlet om mat. 🙂

Reklamer

En kommentar om “New York – Shopping

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s