New York – Mat – Dessert

I og med at amerikanerne spiser søtsaker til frokost, er det lett å få store forventninger til desserten – og de innfrir!

Max Brenner

Dette var også en restaurant vi hadde lest en del om på nettet, og alle var enige om at dette var noe vi hadde lyst til å prøve. Etter noen dager i New York, tror jeg alle hadde helt glemt bort Max Brenner, da restauranten plutselig sto rett foran oss. Da var det bare til å gå inn og ta lunchen der! Max Brenner har spesialisert seg på sjokolade, og som de skriver selv «creating a new chocolate culture wordwide». Vi gikk for Classic European Fondue for two (selv om vi var tre), og valgte å ha smeltet, hvit sjokolade og melkesjokolade, i tillegg til karamellsausen som allerede hørte til. Vi fikk jordbær, banan, sjokoladecookie og marshmallows til å dyppe i sausene. I tillegg gikk det ann å grille marshmallowsene over en liten grill på bordet. Namnam!

Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset  Processed with VSCOcam with f2 preset IMG_0152_2

Processed with VSCOcam with f2 preset

Ps. De har annen mat enn sjokolade også!

Adresse: 841 Broadway New York, rett ved Union Square.

Magnolia Bakery

Cupcakes er et must når du er i New York. De små kakene ble jo for alvor kjent etter at rollefigurene Miranda og Carrie i Sex and the City delte en cupcake fra Magnolia Bakery i en av episodene. Det finnes utrolig mange bra cupcakesteder i the big apple, kanskje også bedre enn Magnolia, men det er jo noe litt spesielt ved å besøke akkurat Magnolia, da..

Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset

Adresse (ikke den originale, kjente butikken): Ved Rockefeller Center – 1240 Avenue of the Americas at 49th Street

Ben & Jerry’s 

Ben & Jerry’s har jo vært godt kjent og solgt i Norge en stund nå, men opplevelsen er en litt annen i en isbar, enn fra en litt for hard is i en pappboks. Denne isen ble faktisk inntatt på flyplassen rett før vi skulle ta flyet hjem til Norge. Hadde jo nesten glemt å spise is i USA. Nei, vet du hva.

Det ble en sjokoladesundae med chocholate brownie og chocolate chip cookiedough is, sjokoladesaus, krem, spinkles og en dæsj karamellsaus. Litt av en kaloribombe. Heldigvis var denne på deling.

IMG_0325_2

Reklamer

En kommentar om “New York – Mat – Dessert

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s