New York – Mat – Frokost

Jeg tenkte å skrive en slags New York guide etter den fantastiske turen vår! Nå har jo ikke jeg fått sett absolutt alt New York City har å by på (tror det er ganske umulig), men jeg har opplevd et par ting som er verdt å skrive litt om. Jeg kommer til å dele innleggene opp i kategorier, og først ut er mat, i og med at dette er en matblogg og sånn.

FROKOST

I New York er det massevis av steder hvor man kan innta dagens viktigste måltid. Bagels er et kjent fenomen i byen, og en rykende varm bagel med cream cheese er absolutt å anbefale. Når man først er i USA er det også morsomt å besøke en typisk amerikansk diner og spise amerikansk frokost bestående av pannekaker eller vafler. Er man på jakt etter noe enda raskere er Starbucks eller Pret a Manger gode alternativer.

Tick Tock

Tick Tock er en restaurant liggende vegg i vegg med hotellet vi bodde på, i midtown. Den er åpen hele 24 timer i døgnet! Her fikk vi følelsen av en skikkelig American Diner, selv om alle tre bestilte egg til frokost – og ikke søtsaker som pannekaker og vafler. Vi fikk alle servert typisk amerikanske hash browns (potet tilbehør) til eggene, selv om vi ikke syns det smakte så veldig godt. Den nypressede appelsinjuicen derimot var utrolig god!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Adresse:  481 8th Avenue (34th Street), New York City

Stage Door Delicatessen

Stage Door Delicatessen var også kun noen steinkast fra hotellet. Her var det litt høyere standard enn på Tick Tock og vi valgte å spise skikkelig amerikansk frokost med pannekaker og vafler. Også her sto ferskpresset appelsinjuice på menyen.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Adresse: Penn Plaza (corner of 33rd st, 8th avenue), New York City

Andre dager valgte vi å spise på steder som Starbucks og Pret a Manger, og ikke bruke så mye tid og energi på frokosten. Sånne steder finnes overalt på Manhattan!

IMG_0128_2

Reklamer

En kommentar om “New York – Mat – Frokost

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s