Hjemmelaget Pizzasaus

IMG_7193

Jeg har tidligere lagt ut oppskrift på pizzasaus både her og her, men jeg liker å eksperimentere med tomatsauser, så i dag ble det en ny variant med hermetiske tomater. Den er veldig enkel å lage og når man først er i gang kan det være smart å doble porsjonen, og helle det du ikke bruker på glass. Det har jeg gjort!

Ingredienser

  • 1 boks hakkede tomater
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 ts sukker
  • 1/2 ts salt
  • 1/2 ts pepper
  • 1 ts chilikrydder (kan sløyfes)
  • 1 ts oregano
  • 1 ss basilikum
  • 1 ss olivenolje

Fremgangsmåte

  1. Hell boksen med tomater over i en sil eller et dørslag. La vannet renne av i ca en time, eller lengre. (Jeg har tatt vare på tomatjuicen og har planer om å lage tomatsuppe av det senere.)
  2. Ha den tykke delen av tomatene + resten av ingrediensene i en blender eller stavmikser. Smak til med krydder om du ønsker mer.
Advertisements

2 thoughts on “Hjemmelaget Pizzasaus

  1. Tilbaketråkk: Tomatsuppe | torotastic

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s