Restekveldsmat

IMG_6783

Nå om dagen når det er så stort fokus på gjenbruk, tenkte jeg å redesigne middagen min til litt kveldsmat. Det er ikke noe stort og fancy, men med litt spaghetti– eller gryterettrester kan man lage seg et delig smørbrød til kveldsen. Alt du trenger å gjøre er å ha restene på en skive brød, ha på litt ost og steke smørbrødet i ovnen på 200 grader til osten er gylden. Kjapt og enkelt, og man får brukt opp litt rester!

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s