Tomatpølsegryte

IMG_6772

Denne pølsegryta var en av de første middagene jeg lagde da vi flytta til Oslo, og det ble en skikkelig suksess. Nå var det en stund siden vi hadde det sist og jeg syns det var på tide å sette pølsegryta på menyen igjen. Oppskriften deler jeg selvfølgelig med deg:

Ingredienser

  • 1 boks bønner i tomatsaus eller 1 boks hakkede tomater
  • 1/2 løk
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 tomat
  • Noen blader basilikum eller timian
  • 6 grillpølser eller annen pølse
  • 1 ss suppebuljong (eventuelt en buljongterning)
  • 1 ts sukker
  • Salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. Surr opphakket løk, hvitløk og basilikum/timian i en kjele til de er blanke.
  2. Tilsett oppkuttet tomat og bønner i tomatsaus/hakkede tomater, sukker og suppebuljong, la det småkoke ca 20 min.
  3. Tilsett oppkuttede pølser (de kan eventuelt stekes litt i ei steikepanne) og smak til sausen med salt og pepper.
  4. Server med ris og gjerne litt salat.
Advertisements

One thought on “Tomatpølsegryte

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s