Wrap med hjemmelaga fiskepinner

IMG_6768

I dag stod fiskewrap på menyen! Ideén til denne middagen fikk jeg fra en brosjyre fra jobb, og det viste seg å være riktig så godt. Tommel opp for nye måter å spise fisk på!

Wrapen bestod av:

Fullkornstortilla

Tortillaene var rester fra fredagens bønnetaco.

Hjemmelagde fiskepinner (kjøpte fungerer også, men det er ikke like kult)

Oppskriften på hjemmelagde fiskepinner fant jeg her. 200 gram torsk holdt for oss.

Dressing

Dressingen besto av mager kesam + gresk dressingpulver. Den syns jeg er veldig god. Kjæresten derimot ville heller ha sweet chilisaus på sin wrap, så det fungerer også.

Oppkuttet isbergsalat og avokado

Andre grønnsaker går nok også bra, men når det kommer til fisk syns jeg man bør holde det mest mulig rent. Revet gulrot hadde vært godt, da.. Neste gang!

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s