Bønnetaco

IMG_6747

Kjøttdeig er noe som alle bruker, men for studenter er det noe som virkelig tar på i matbudsjettet. I fredagsklassikeren taco kan man faktisk sløyfe kjøttdeigen til fordel for brune bønner, og man får en sunn og smakfull rett. Her er hvordan det gjøres:

Ingredienser (2 porsjoner):

  • 1 boks bønner
  • 1/2 boks hermetiske tomater
  • 1/2 løk
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 pose tacopulver eller 2 ss hjemmelaget tacokrydder

Fremgangsmåte:

  1. Kutt opp løk og hvitløk i små biter og surr dem på pannen med litt olje.
  2. Tilsett tomatene og la det trekke i 2-3 min.
  3. Tilsett bønnene og tacokrydderet og knus bønnene til du har nådd ønsket konsistens
Advertisements

2 thoughts on “Bønnetaco

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s