Gulrotpuré

IMG_6608

I dag hadde vi en skikkelig god søndagsmiddag bestående av salat, ris, bernaise, koteletter (som forøvrig var gratis pga dato, jippi!) og dagens hederstilbehør: gulrotpuré. Jeg syns gulrotpuré er et ypperlig alternativ til de gamle, gode, kokte gulrøttene og det virker gjerne også litt mer imponerende. Det hele går seg til ganske enkelt: 

Ingredienser (2 porsjoner): 

  • 2,5 gulrot
  • 1 ss margarin
  • En dæsj fløte
  • Salt og pepper

Fremgangsmåte:

  1. Kutt opp gulrøtter i biter og kok dem til de er møre.
  2. Tilsett smør og fløte (mengde fløte kommer an på hvilken konsistens du ønsker).
  3. Kjør det hele i stavmikser
  4. Krydre med salt og pepper

Enkelt og godt! 

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s