Fryse rester

IMG_6575

Dette er kanskje et av de eldste triksene i boka, men det er jo også veldig nyttig! Å fryse ned rester, som man kan ha til middag en annen dag er jo genialt. Man tar de bare opp dagen i forveien/tiner i mikroen og varmer en kjele, så har man middagen klar. Fort gjort og ikke noe stress!

En annen lur ting å gjøre, er å lage en ekstra stor porsjon og fryse ned, sånn at man har noe på lur. Det gjorde jeg med blomkålsuppen, som jeg lagde her om dagen (oppskriften finner du her!). Økonomisk og praktisk! 

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s