Torsk i kremet pasta

IMG_6555

Personlig syns jeg at mange ofte serverer fisk, og særlig torsk, på en ganske kjedelig måte. Man har klassikeren med stekt eller kokt torsk, gulerøtter, poteter og fett, noe som kan være vel og bra, men som sagt, ganske kjedelig i lengden. Jeg vil vise dere en oppskrift på en fiskemiddag som både er billig, god og litt mer spennende! Torsk i kremet pasta! 

Ingredienser (3 porsjoner):

  • 1 fedd hvitløk
  • 1/2 løk
  • 1/2 paprika 
  • 200 gram torsk
  • 1 beger kremost med hvitløk
  • 2 dl rømme 
  • 1 dl matfløte eller kremfløte 
  • Spaghetti 
  • Olje til steking
  • Salt og pepper etter behov 
  • Chilikrydder (kan sløyfes)

Fremgangsmåte: 

  1. Kok opp vann med salt til spaghetti (følg fremgangsmåten og målene på pakken)
  2. Finhakk løk og hvitløk -> Surr i pannen på svak til middels varme til løken er blank og myk
  3. Kutt opp torsk i terninger -> Legg i med løken når den er klar. Krydre med salt, pepper og eventuelt chili. La torsken bli gjennomstekt.
  4. Bland rømme, fløte og kremost -> Visp til en jevn blanding. Kutt opp paprika i små biter.
  5. Hell av vannet på spaghettien når den er ferdig kokt, og hell over blandingen. La det småkoke i et par minutter. Legg i paprika.
  6. Ha til slutt i fisken og løken, og rør om. 
  7. Nyt!

Denne retten er kjapp og enkel, og kan minne litt om pasta carbonara. Tror den vil falle i smak hos både store og små. Pynt gjerne med et blad basilikum! 

Advertisements

One thought on “Torsk i kremet pasta

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s